Welke voordelen kan je verwachten bij het gebruik van het BETALD Platform?

By Per Frennbro in Groei

Wordt u geconfronteerd met cashflow-problemen in uw klein bedrijf? Heb je toegang nodig tot de contanten die vastzitten in onbetaalde facturen?

BETALD is er om al uw cashflowproblemen op te lossen. BETALD is een veilig en efficiënt platform dat zowel gunstig isvoor bedrijven als voor investeerders. Op dit platform uploaden bedrijven hun facturen in een veiling en plaatsen de beleggers hun bod op die facturen. BETALD behoudt volledige transparantie waardoor het betrouwbaar is en gemakkelijk is voor de gebruikers.

Voordelen van het gebruik van het BETALD Platform

Extreem Snelle Financiering:Met BETALD kunnen bedrijven reeds binnen een uur na het sluiten van een veiling hun geld opnemen in hun account (dit gebeurt meestal in bijna ogenblikkelijk, maar we durven dat nog niet te beloven …).

Extreem snelle Inschrijving: we hebben u niet eens verteld hoe snel u zich kunt aanmelden bij BETALD . Als je snel bent en alle documenten duidelijk zijn, kun je je facturen binnen een uur laten financieren. Scan uw paspoort, de bankafschriften van uw bedrijf en een energierekening en wij doen de rest.

Supereenvoudige aanmelding: met BETALD vult u geen formulieren in of levert u geen kilometers papierafschriften van facturen en uw financiële situatie. U koppelt uw boekhoudsysteem gewoon aan het BETALD-systeem en BETALD doet al het werk voor u. U krijgt een lijst met alle facturen die u kunt financieren en u selecteert de factuur waarvan u geld wilt opnemen.

Volledig Geautomatiseerd: het proces van het ontvangen van fondsen is volledig geautomatiseerd op BETALD, hierdoor kunnen bedrijven kosten besparen. U, als bedrijfseigenaar uploadt de facturen en u kunt vervolgens achterover leunen totdat deze worden gefinancierd. Het platform automatiseert de goedkeuring van de financiering als deze lager is dan of gelijk is aan de voorwaarden die u zich kunt veroorloven.

Ook voor kleine bedrijven: Ja, dat heb je goed gehoord! BETALD kan facturen tot bijna nul financieren. Er is ook geen ondergrens. BETALD kan elk bedrijf financieren dat een minimum van 6 maanden handelsgeschiedenis heeft,  een volwaardig boekhoudsysteem en een minimum van 50.000 GBP of EURO in de boeken.

U bepaalt de voorwaarden: als u slechts 3% kunt betalen voor de factuurfinanciering, dan stelt u dit als voorwaarde in. Als de bieders ermee instemmen dan bieden ze onder uw limiet. Geen enkel ander platform geeft u het recht als “lener” om de voorwaarden van het bedrag dat beschikbaar gesteld wordt te dicteren.

Waarde: BETALD biedt bedrijven de mogelijkheid om facturen te ontvangen voor maximaal 99% van hun factuurwaarde

Geen onderpand nodig: op het BETALD-platform is het geld in ruil voor de openstaande factuurbedragen van de kopers van de goederen of diensten.

Verzekering: Elke factuur heeft een verzekering voor het geval de betaler de factuur niet betaalt.

Inning: Grote kopers maken meestal misbruik van hun omvang en betalen geen kleinere bedrijven. Maar enkel en alleen door BETALD in deze kwestie te gebruiken, moeten ze betalen. We verzamelen het geld via de verzekeringsmaatschappij en hun incassoservice. De verzekeraar is een van de grootsten ter wereld. Dus de koper van de goederen / dienst zal moeten betalen, ook zeer kleine facturen die niemand anders kan innen.

Transparantie en werknemers: er zijn geen extra werknemers nodig om de factuurfinanciering af te handelen er is geen bijkomend  papierwerk, beheer van lidmaatschap of extra verborgen kosten. Wat u ziet op het scherm, is wat het kost. En we zijn het goedkoopst in de markt! Oké, u moet 0,6 euro betalen voor de transactie van het geld naar uw account, maar dat is wat de bank u aanrekent. Dat is geen BETALD kost.

Overtuigd? Gebruik dan ons BETALD-platform en breng uw bedrijf naar een hoger niveau met de juiste cashflow en groei.

About the Author:

Login/Sign up
Share: