Ontvang Meer Factuurfinanciering Voordelen met BETALD!

By Per Frennbro in Financiering

Maakt u zich zorgen dat uw facturen te kleinschalig zijn en dat u met factuurfinanciering nergens gaat komen? Dat is bij ons anders. BETALD – makkelijke factuurfinanciering platform is hier om u te helpen! Bij BETALD bieden wij facuurfinanciering voor zelfs de kleine facturen. En het bedrag kan zo laag zijn als slechts €/£100.
Dat leest u goed!

Wij hebben factuurfinanciering een stuk makkelijker gemaakt. Wij begrijpen wat u nodig heeft als klein bedrijf en dat het ontzettend lastig is om bedrijfskapitaal te generen, zelfs voor de kleine bedragen. Andere factuurbedrijven bieden voornamelijk financiering aan vanaf €5000, waar in veel gevallen kleine bedrijven niet aan voldoen. Dit pakken wij anders aan. Wij zijn er ook voor kleine bedrijven om ze te ondersteunen in de groei.

 

Raak niet verder in de schulden.

Om uw kasstroom goed te laten verlopen, komt u wellicht andere opties tegen zoals het lenen via een bank. Factuurfinanciering is niet vergelijkbaar, aangezien het niet als een standaard schuld wordt beschouwd. Bij factuurfinanciering leent u geen geld wat u later weer terug moet betalen. In plaats hiervan is dit het geld wat u eigenlijk al heeft verdiend en u maakt slechts gebruik van de mogelijkheid om dit eerder te ontvangen. . Dit maakt het risico vergeleken met een lening een stuk kleiner. Bij BETALD bieden we factuurfinanciering voor bedragen vanaf slechts €100, waardoor er dus geen risico ontstaat.

 

U hoeft geen ontelbare hoeveelheid documenten in te dienen.

Bij BETALD zijn financiële verklaringen, kredietbeoordelingen of belastingformulieren niet vereist. Het enige wat wij nodig hebben is uw boekhouding. Zolang uw boekhouding juist is bijgehouden, ondervindt u geen problemen met onze factuurfinanciering.

Dus waar wacht u nog op? Maak gebruik van het BETALD makkelijke financieringsplatform en geniet van de voordelen!

Login/Sign up
Share: