Hoe Kunt U Factuurfinanciering Gebruiken Voor Uw Klein Bedrijf?

By Per Frennbro in Financiering

Er zijn bedrijven waarbij de klanten 30 tot 90 dagen na de uitgifte van de facturen hun goederen en diensten niet betalen. In realiteit kan dit soms zelfs tot 180 dagen daarna zijn. Deze “kloof” in financiering kan worden beschouwd als één van de grootste uitdagingen waarmee het midden- en kleinbedrijf (mkb) wordt geconfronteerd. Een aanzienlijk deel van de problemen van de kasstroom kunnen het gevolg zijn van te late betaling van facturen. MKB’s kunnen hierdoor het lastig vinden om hun personeel te betalen, hun zakelijke uitgaven te dekken en hun bedrijf te laten groeien om grotere contracten of bestellingen te kunnen nakomen.
Dit is waar factuurfinanciering een mogelijke oplossing biedt. Het is een uiterst nuttige oplossing waarmee bedrijven hun facturen kunnen verkopen aan een bedrijf dat facturen financieert in ruil voor onmiddellijk contant geld. Gedurende dit hele proces wordt het eigendom van de facturen overgedragen aan het bedrijf dat de factuur financieert en dit bedrijf wordt door de klanten betaalt na 30-180 dagen.

Factuurfinanciering als een oplossing

Voor kleine bedrijven is factuur financiering vrij eenvoudig. Stel dat uw klanten de factuur van £100.000 voor een maximum van 90 dagen niet kunnen betalen. Maar u heeft het geld mogelijk binnen 2 weken nodig, zodat u het salaris van uw werknemers kunt betalen en uw zakelijke uitgaven kunt uitvoeren. Als een klein bedrijf, kunt u een zakelijke lening aanvragen om dit tekort aan geld te dekken. Of u nu een beveiligde of een ongedekte lening aanvraagt, kan dit proces veel tijd kosten. Ook moet u mogelijk een bepaalde garantie geven om in aanmerking te komen. Hoewel dit prima kan zijn voor grote, kredietwaardige bedrijven, kan het best moeilijk zijn voor kleine bedrijven om zich te kwalificeren. In dat geval kunt u kiezen voor factuurfinanciering. Ja, kleine bedrijven kunnen tegenwoordig ook factuurfinanciering krijgen!

Het factuurfinancieringsbedrijf koopt uw facturen en zal u tot 85% van het totale bedrag voorschieten. Wij bij BETALD bieden tot 99% van de totale waarde van de factuur. U krijgt de resterende 1% minus de financieringskosten zodra de klant heeft betaald. Op ons BETALD-platform gebruiken we de allernieuwste technologie om mkb’s te helpen om zelfs de kleinste van hun facturen te financieren.

Snelle kasstroom met BETALD
We begrijpen dat de activa van uw bedrijf waardevol voor u zijn en dat u een gemakkelijke en snelle dienstverlening wilt bieden. Dus hierbij ondersteunen wij u met onze factuurfinancieringsdienst. Maak gebruik van ons BETALD-platform zonder extra kosten en bespaar geld en tijd.

Login/Sign up
Share: