BETALD: Een Factoring Partner waarop je kunt vertrouwen

By Per Frennbro in Geen onderdeel van een

Bent u een eigenaar van een klein bedrijf en bent u het moe om weken of zelfs maanden te wachten op betalingen van facturen door uw klanten? Heeft u een consistentere bron van werkkapitaal nodig? Als uw antwoord op beide vragen “Ja” is, dan is het hoog tijd dat u factuurfinanciering in overweging neemt.

Waar gaat deze factuurfinanciering over? Het is een type debiteurenfinanciering die al uw openstaande facturen omzet in directe contanten. Factuurfinanciering is een zegen voor kleine bedrijven. En het mooiste aan deze financiering is dat u uw lening niet met een actief hoeft te waarborgen. Het enige wat u nodig hebt, is een gestage stroom van inkomsten die wordt ondersteund door de facturen van uw klanten.

Nog niet overtuigd? Laat me dan een waar gebeurd verhaal met je delen.

 

Toen ik een jaar geleden in Nederland in een taxi reed, had ik een gesprek met de chauffeur van de taxi. Hij vertelde mij dat hij enkele zakelijke klanten had die hem niet betaalden. Het bedrag van elke factuur was € 500. De chauffeur wachtte twee jaar op de betaling, maar kreeg het geld niet. Dit is precies de situatie waarin BETALD u kan helpen.

We hebben het BETALD-platform gecreëerd om mensen zoals de taxichauffeur in de bovengenoemde situatie te helpen, evenals eigenaren van kleine bedrijven. We bieden u niet alleen het geld dat u nodig heeft om uw kleine bedrijfsactiviteiten voort te zetten, maar ook de incassoservice.
Onze verzekeraar is een heel groot bedrijf met meerdere miljarden euro omzet, en zij halen het geld van uw klanten namens u op, met alle mogelijke middelen. Dit betekent dat we ook naar de rechter kunnen stappen om u te helpen uw geld terug te krijgen, indien nodig.
Dit konden de micro-, kleine en middelgrote bedrijven vroegen niet doen, omdat de verzekering te duur was (minimaal € 2500 per factuur).

BETALD biedt factoringdiensten aan op facturen tegen zeer lage rente, de zogenaamde discount in factoring. Met onze incassoservice werken wij als een drijvende kracht achter de MKB’s, zodat zij hun geld op tijd terug kunnen krijgen. Als u de factoringdiensten van ons gebruikt en uw klant betaalt niet op het moment dat hij zou moeten betalen, hoeft u zich geen zorgen te maken, wij BETALD, zijn er voor u. We zullen die extra stap zetten en ervoor zorgen dat uw klanten de betaling uitvoeren.

Kies voor BETALD. Wij verzorgen uw factuurinning en u kan zich richten op de groei van uw bedrijf.

Wacht niet! Registreer vandaag nog, het is gratis!

About the Author:

Login/Sign up
Share: